مهم..مهر اروند عام شد..!

مهر اروند عام شد.!

بر اساس مصوبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، واحد دانشگاهی مهر اروند به عنوان یکی از مراکز معدود دانشگاهی موفق شد مجوز آموزشی در کلیه حوزه های مهندسی، انسانی، علوم پایه و هنر را اخذ نماید. گفتنی است پیش از این  موسسه صرفا مجاز به آموزش رشته های فنی و مهندسی بود.

روابط عمومی موسسه آموزش عالی مهر اروند، با بیان این خبر اعلام کرد، موسسات بسیاری در کشور تقاضای تبدیل از “خاص ” به ” عام “ را تسلیم وزارت علوم کرده اند، که بر اساس شاخص های ارزیابی ویژه آموزش عالی، تقاضاها بررسی  و موسسه آموزش عالی مهر اروند تنها موسسه ای بود که توانست این مجوز را اخذ نماید و این موضوع کیفیت بالای آموزش و خدمات مهر اروند را تاکید موکد می نماید. بر اساس این اعتبار موسسه می تواند از سال های آتی به جذب رشته در کلیه حوزه های یاد شده و جذب دانشجو در آنها اقدام کند.

این موفقیت بزرگ را به مردم شریف آبادان و خرمشهر و استان خوزستان تبریک گفته و آرزوی توفیق برای این دانشگاه داریم.