شروع تکمیل ظرفیت پذیرش در کارشناسی ارشد

بر اساس اطلاعات واصله، سامانه بین دانشگاهی سازمان سنجش، از تاریخ ۱۴ لغایت ۱۹ دی ماه برای ثبت درخواست تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد (بهمن ماه) فعال خواهد شد.

راهنمای جامع تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سراسری بهمن ماه 1400

علاقه مندان شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد می توانند پس از بررسی دقیق دفترچه تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد بهمن ماه در زمان مقرر نسبت به نام نویسی در این مرحله اقدام نمایند که مراحل آن در ادامه به ترتیب ذکر شده است.

• مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی sanjesh.org و انتخاب گزینه “کارشناسی ارشد” را از منوی سمت راست سایت
  • کلیک بر روی لینک فعال “سامانه ثبت نام و انتخاب رشته مرحله پذیرش با سوابق تحصیلی (معدل) مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته – سال 1400”
  • انتخاب عنوان “خرید کارت اعتباری” از منوی سمت راست
  • فعال نمودن گزینه مربوط به خرید سریال ثبت نام در تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد و سپس فشردن دکمه “تایید و ادامه”
  • درج کردن نام و نام خانوادگی، شماره تلفن ثابت و همراه پست الکترونیک و همچنین انتخاب درگاه پرداخت در صفحه بعدی و سپس کلیک مجدد بر روی “تایید و ادامه”
  • یادداشت نمودن کد پیگیری پرداخت، مطالعه قوانین، فعال نمودن تیک مربوطه و سپس انتخاب عبارت “ادامه روند پرداخت”
  • درج اطلاعات کارت بانکی جهت پرداخت مبلغ مورد نظر و فشردن گزینه “پرداخت”
  • بازگشت به صفحه نخست ثبت نام و کلیک بر روی “تایید و ادامه – گام بعدی”
  • وارد نمودن سریال ثبت نام و عبارت امنیتی جهت آغاز فرآیند نام نویسی و در آخر فشردن گزینه “تایید”

پس از بارگذاری تصویر چهره خود مطابق با مندرجات داخل صفحه، اطلاعات تحصیلی و شخصی خود را به دقت در کادر های مربوطه وارد نمایید. لازم به ذکر است که داوطلبان در فرم انتخاب رشته اینترنتی خود می توانند از یک رشته، حداکثر 20 کد رشته محل تحصیلی را انتخاب نمایند. پس از تکمیل تمام مراحل فوق، یک کد 16 رقمی به نشانه نهایی شدن ثبت نام شما از سوی سایت صادر خواهد شد که توصیه می شود تا زمان قطعی شدن قبولیتان دز مزحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد سراسری 1400، آن را نزد خود نگهداری کنید.