برگزاری دوره‌های تخصصی تربیت مدرس زبان انگلیسی با همکاری مرکز تربیت مدرس زبان انگلیسی استان خوزستان (TESOL)

یکی از موضوعات مورد علاقه‌ی زبان‌آموزان در سطوح پیشرفته و حتی فارغ‌التحصیلان رشته‌های مختلف دانشگاهی، تدریس و آموزش زبان انگلیسی است. با توجه به نیاز روز افزون متقاضیان تدریس و نیز یکپارچگی نحوه‌ی آموزش واحد دانشگاهی مهر اروند با همکاری مرکز تربیت مدرس زبان انگلیسی استان خوزستان (TESOL) اقدام به برگزاری دوره‌های تخصصی تربیت مدرس زبان انگلیسی نموده است. در واقع گذراندن این دوره‌های تربیت مدرس ، ضمن بهبود مهارت‌های آموزشی و افزایش سطح آگاهی متقاضیان از مبانی تخصصی تدریس زبان، در آینده‌ی حرفه‌ای و کاری آنها نیز نقش مهمی را ایفا خواهد کرد. در این دوره این علم و مهارت های وابسته به آن را به شما آموزش می‌دهند تا بتوانید در زمینه آموزش زبان انگلیسی و دیگر زبان‌های خارجی قوی و مسلط عمل کنید.
شرکت‌کنندگان تجربه‌ی واقعی تدریس و مواجهه با شرایط متنوع کلاسی را خواهند داشت و آموزش‌های کامل و استانداردی را برای تدریس مهارت‌های مختلف زبان انگلیسی دریافت خواهند کرد. در این دوره‌ها با تلفیقی از سیستم‌های جهانی آموزش و یادگیری زبان انگلیسی در محیط کلاسی با بهره‌گیری از دانش مدرسین مجرب سطوح دانشگاهی و بین‌المللی، تدریس می‌شود.
متقاضیان شرکت در این دوره می توانند به شماره 09391835971 پیام دهند.