پذیرش مرحله تکمیل ظرفیت بهمن ماه 1402

به نام آنکه جان را فکرت آموخت

به اطلاع کلیه متقاضیان ثبت نام در نیمسال دوم 1402 می رساند جهت انجام مقدمات ثبت نام می توانند، با در دست داشتن مدارک ذیل همه روزه به صورت حضوری و یا مجازی (به شماره های ذیل همین آگهی )با دانشگاه تماس بگیرند.ثبت نام اولیه رایگان بوده و پس از باز شدن سایت سازمان سنجش آموزش کشور ثبت نام قطعی صورت می پذیرد.

1- به اطلاعیه های درج شده در بخش تابلو اعلانات سایت توجه کنید . زمان ثبت نام هر مقطع در تابلو اعلانات اطلاع رسانی می شود.

2-  مدارک زیر را بر اساس رنگ بندی اعلام شده در یک عدد پوشه فایل (حتما پوشه فایل باشد) قرارداده و تحویل اداره آموزش دهید . کارادنی : رنگ سبز    کارشناسی ناپیوسته : رنگ آبی   کارشناسی پیوسته : رنگ قرمز   و کارشناسی ارشد : رنگ سفید

3- فرایند ثبت نام شما زمانی کامل می شود که شماره دانشجویی دریافت کنید

.الف) مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام

1. پر کردن فرم اطلاعات اولیه (از آموزش به صورت حضوری / عزیزانی که قصد دارند قبلا آنها را تکمیل کنند از آموزش بخواهند برای آنها  ارسال کند)

2. آخرین مدرک تحصیلی

3. کپی کارت ملی

4. کپی از شناسنامه

5. شش عدد عکس 3X4

6. یک عدد پوشه مخصوص فایل با رنگ بندی اعلام شده

7. کارت بانکی جهت واریز پیش پرداخت و هزینه های ثبت نام

تذکر :

1- چنانچه برخی مدارک شما آماده نیستند ، با مدارک موجود ثبت نام کنید و فرم نقص مدرک را از آموزش دریافت و تکمیل کرده و در زمان مقتضی نواقص را رفع کنید .

2- چنانچه مشکل مالی دارید با امور مالی برای ایجاد تسهیلات لازم و قسطی کردن ان صحبت کنید.

شماره تلفن و همراه مشاوره :

همراه :09169120530 (خانم احمدیان-پذیرش)- 09167251004(خانم عباسی- ستاد ثبت نام)

تلفن سانترال : 06153364851

واحد پذیرش موسسه آموزش عالی مهر اروند