آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت بدون کنکور در دانشگاههای غیر انتفاعی خوزستان

بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، ثبت نام مرحله تکمیل ظرفیت در کلیه رشته های دانشگاههای غیر انتفاعی در هفته جاری آغاز می شود.
دکتر مومنی نایب رئیس شواری منطقه ده اتحادیه دانشگاههای کشور با اعلام این خبر گفت: کلیه متقاضیان تحصیل در مقاطع کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته که تمایل به ادامه تحصیل از نیمسال دوم سال تحصیلی جاری(بهمن ماه) در دانشگاهها را دارند می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش یا سایت دانشگاه مورد نظر، و پیگیری زمان دقیق ثبت نام ، در رشته و دانشگاه غیر انتفاعی – غیر دولتی مورد علاقه ی خود ثبت نام کنند.
رئیس واحد دانشگاهی مهر اروند آبادان ضمن اعلام آمادگی دانشگاههای غیر انتفاعی برای ارائه مشاوره به متقاضیان، افزود: متقاضیان ثبت نام می توانند علاوه بر ثبت نام در سایت سازمان سنجش به آموزش دانشگاههای مورد علاقه خود مراجعه نموده و به صورت حضوری مشاوره دریافت نموده و ثبت نام کنند.
شایان ذکر است که استان خوزستان دارای 7 دانشگاه و موسسه اموزش عالی در شهرهای اهواز ، آبادان و خرمشهر است